Αρχική Σελίδα

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι αντλίες σας είναι σε θέση να συναντήσουν τα specificatios του πελάτη μας μετά από τη δοκιμή απόδοσης, και η τιμή σας που αναφέρεται είναι πάντα ανταγωνιστική σε μας.

—— Ο κ. Kheng

Σκέφτομαι ότι είμαστε πολύ τύχη, επειδή τα προβλήματα στην ποιότητα του υλικού και της αντλίας δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ.

—— Ο κ. Maksimov

Έχω αγοράσει τα ανταλλακτικά από τις ΜΜΕ και οι πελάτες μου έχουν εγκαταστήσει αυτά τα μέρη στην παραγωγή τους και είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τη διάρκεια

—— Ο κ. Olivier

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. ΕΠΕ εξοπλισμού μεταλλευμάτων Shijiazhuang είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και το μάρκετινγκ των βαρέων καθηκόντων αντλιών πηλού. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην πόλη βάσεων του πηλού αντλία-Shijiazhuang, Hebei, Κίνα, η οποία καλύπτει έναν τομέα 40.000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων εργαστηρίων 12.000 τετραγωνικών μέτρων, των γραφείων 4.000 τετραγωνικών μέτρων, και της στέγασης 4.000 τετραγωνικών μέτρων.

   

  Υπάρχουν τρεις ενδιάμεσοι ηλεκτρικοί φούρνοι συχνότητας σε κατάστημα χυτηρίων μας, με μια ικανότητα 1 τόνου, 2 τόνο και 4 τόνο χωριστά. Τρέχουμε τρεις γραμμές παραγωγής συγχρόνως, μια χαμένη γραμμή παραγωγής αφρού, και δύο γραμμές παραγωγής άμμου ρητίνης. Προκειμένου να παρασχεθεί η καλύτερη ποιότητα, κάθε batch ρίψεων θα εξεταστεί προτού να τεθούν στο φούρνο και αφότου λαμβάνονται από το φούρνο. Οι αντλίες μας κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας το περισσότερα γδάρσιμο και αντιδιαβρωτικά τα υλικά διαθέσιμα, και οι διαφορετικές θερμικές επεξεργασίες εφαρμόζονται βασισμένος στην ποικιλία των υλικών. Ο στόχος μας είναι να γίνει αξιόπιστος συνεργάτης στους πελάτες μας για τον ανεφοδιασμό των μακράς διαρκείας αντλιών και των μερών, και να χαμηλώσουμε τις λειτουργικές δαπάνες πελατών.

   

  Ικανότητα ρίψης: 3500~5000 τόνοι το χρόνο

   

  Προϊόν Ικανότητα παραγωγής (μονάδα)
  SH/SG σειρά 2500
  SF σειρά 1300
  ZJ/ZGB σειρά 1800
  Σειρά cOem και ούτω καθεξής 1800

   

 • OEM / ODM

  Προσφέρουμε τα επί παραγγελία προϊόντα!

   

  Μια πλήρης γραμμή επί παραγγελία προϊόντων για τη μεταλλεία, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, τον πολτό και το χαρτί, μεταλλουργία, εκβάθυνση, σκαφών, agricultrual μηχανήματα, texitle, χημικές βιομηχανίες.

   

  Συνεργαζόμαστε στενά με σας για να προσδιορίσουμε το κατάλληλα υλικό και το σχέδιο για να ταιριάξουμε την εφαρμογή και το περιβάλλον σας.

  Οι αντλίες, τα μέρη αντλιών ή τίποτα που ενδιαφέρεστε για προσαρμόζονται στις προδιαγραφές σας ανά σχέδιά σας ή τα δείγματά σας και προσαρμόζονται στα διεθνή πρότυπα.

   

  Εφαρμόστε το συνολικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.

  Ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα cOem θα είναι πιό μακροχρόνιος από τις τυποποιημένα αντλίες ή τα μέρη μας, επειδή πρέπει να κάνουμε τα νέες σχέδια και να πετάξει έπειτα, τη μηχανή κ.λπ… Κανονικά ο χρόνος που απαιτούμε για ολόκληρη τη διαδικασία θα είναι 35 ημέρες. 

   

  Διαδικασίες για τα μέρη “cOem”: λάβετε τα σχέδια/τα δείγματα από τον πελάτη--αναλύστε, μελετήστε και κάνετε έπειτα τις αναφορές-- διατάξτε την επιβεβαίωση-- κάνετε το νέο σχέδιο-- χυτός-- μηχανή--επεξεργαστείτε με θερμότητα-- άλεσμα-- χρώμα-- σκάφος

   

  Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για τις απαιτήσεις προϊόντων σας.

 • Ε & Α

  Η δύναμη Co. ΕΠΕ εξοπλισμού μεταλλευμάτων Shijiazhuang είναι η ομάδα μηχανικών της με την αξιοπρόσεκτη εμπειρία στο σχέδιο, την έρευνα, την κατασκευή και τη διαχείριση, οι οποίοι εργάζονται συνεχώς για να βρούν τις νέες τεχνολογικές λύσεις για τη βελτίωση των αποδόσεων των προϊόντων του, και τη βελτιστοποίηση των βιώσιμων διαδικασιών.

   

  Οι αντλίες πηλού που κατασκευάζονται από Shijiazhuang Minerals τη Co. ΕΠΕ εξοπλισμού είναι ισοδύναμες με και τα ανταλλακτικά είναι ανταλλάξιμα με ένα από τα αναγνωρισμένα κόσμος κύρια εμπορικά σήματα στη βιομηχανία αντλιών πηλού. Δεδομένου ότι ένα ISO9001 πιστοποίησε την επιχείρηση, υπογραμμίζουμε με συνέπεια στον ποιοτικό έλεγχο κάθε διαδικασίας. Μετά από τη συνέλευση, θα κάνουμε την υδραυλική και δοκιμή απόδοσης κάθε αντλίας για να αποφύγουμε οποιαδήποτε προβλήματα διαρροής και για να πάρουμε την τελευταία αποδοτικότητά της.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)