Αρχική Σελίδα

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εξοπλισμού μεταλλευμάτων Shijiazhuang, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός προμηθευτής αντλιών πηλού στην Κίνα. Συμμετέχουμε στις βαρέων καθηκόντων και αυστηρές αντλίες καθήκοντος.

Κατασκευαστικές στα υψηλότερα πρότυπα, οι αντλίες μας μπορούν να εγγυηθούν τα μακρά ζωή, τη υψηλή επίδοση, την εύκολες λειτουργία και τη συντήρηση. Χρησιμοποιούνται ευρέως στη μεταλλεία, την ορυκτή επεξεργασία, τη διάθεση εντοιχιζόμενων τμημάτων, την εκβάθυνση, την κατασκευή, τη μεταλλουργία, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, την κατεργασία ύδατος λυμάτων, καθώς επίσης και τη χημική ουσία και τη βιομηχανία πετρελαίου.

Με τις δεκαετίες ανάπτυξης, έχουμε χτίσει ένα πλήρες σύστημα του σχεδίου, της επιλογής, της εφαρμογής και της συντήρησης αντλιών πηλού. Αφιερωνόμαστε να προσφέρουμε τις λύσεις της εφαρμογής αντλιών πηλού για τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα μας αποτελείται από μια σφαιρική ομάδα των ιδιαίτερα αφιερωμένων ανθρώπων που εργάζονται στενά μαζί για να εξασφαλίσει επιτυχία των πελατών μας. Οι άνθρωποι είναι εδώ όλοι που οπλίζονται με την εκκρεμή πείρα, την υψηλή υποχρέωση και την ισχυρή κίνηση για να κάνουν την κερδοφόρα πρόοδο, να φθάσουν στο νέο ύψος στην υπηρεσία και να παραδώσουν τα πραγματικά αποτελέσματα.

Με ένα πλήρες σύστημα εξασφάλισης ποιότητας και ακριβείς διαδικασίες παραγωγής, πρόκειται εδώ να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πρώτης τάξεως προϊόντα της έξοχης ποιότητας με τις τέλειες υπηρεσίες μεταπώλησης. Είστε ευπρόσδεκτοι στη Co. εξοπλισμού μεταλλευμάτων Shijiazhuang, ΕΠΕ.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η πρώτη ιστορία:

Το 1980 το s, εργασίες αντλιών Shijiazhuang είχε εισαγάγει την προηγμένη τεχνολογία αντλιών πηλού, η οποία είναι η βάση του ιδρύματος Ε&Α αντλίας πηλού.
Το 1990 το s, η νέα τεχνολογία αντλιών πηλού διέδωσε σε όλη τη χώρα στις κύριες βιομηχανίες, όπως η μεταλλεία, τη μεταλλουργία, τη χημεία, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας και την εκβάθυνση.
Το 1996, η σειρά ZJ αντλιών ήταν σχεδιασμένη και ήταν κατασκευασμένη, η οποία χρησιμοποιήθηκε για το ελαφρύ λειαντικό μέσο στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας και τη μεταφορά εντοιχιζόμενων τμημάτων.
Το 1997, η σειρά ZGB αντλιών ήταν σχεδιασμένη και ήταν παραγμένη για την παράδοση του λειαντικού πηλού στην υψηλή επικεφαλής εφαρμογή.
Το Μάρτιο του 2006, το πρώτο εργοστάσιό μας καθιερώθηκε και ειδικεύτηκε για την άντληση των λύσεων στην εγχώρια αγορά, η οποία βοηθά τους πελάτες μας για να πάρει τις γρήγορες και επαγγελματικές κατευθύνσεις και τις υπηρεσίες συντήρησης.

 

Διεθνής ομάδα:

Το Μάρτιο του 2010, αρχίσαμε να μπαίνουμε στη διεθνή αγορά, και μέσα σε δύο μήνες, πήραμε την πρώτη γραμμή μας από τον πελάτη μας στην Αυστραλία.
Αρχικοί από το Νοέμβριο του 2011, πήραμε όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη και η υποστήριξη από την αγορά ανατροφοδοτεί, το οποίο μας βοήθησε να χτίσουμε τη βασική στρατηγική διεθνών αγορών.
Στα τέλη του 2012, πήραμε αυτήν την μεγάλη υποστήριξη από την τοπική κυβέρνηση, και εγγυηθήκαμε με μια περιοχή 51.200 τετραγωνικών μέτρων.
Νωρίς το 2013, αρχίσαμε να χτίζουμε το νέο εργοστάσιό μας, το οποίο βρίσκεται στην προαστιακή περιοχή της πόλης Shijiazhuang.
Το Φεβρουάριο του 2013, η πρώτη πλήρης διεθνής ομάδα για την υπηρεσία της διεθνούς αγοράς διαμορφώθηκε, με μόλυβδο δύο το χωριστό ομάδων από τις επαγγελματικές πωλήσεις με την εργασιακή πείρα 5 ετών στις βιομηχανίες αντλιών πηλού.
Το Δεκέμβριο του 2014, κληθήκαμε από τον πελάτη μας από τις ΗΠΑ για να ξέρουμε περισσότερων για την απόδοση αντλιών μας μετά από την περιοχή και αίτημα αγοράς.
Μέχρι τον Αύγουστο του 2015, έχουμε προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε πάνω από 40 χώρες όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Ιταλία, η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες, η Τουρκία, η Κορέα, η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, το Ιράν κ.λπ….
 

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : CNSME

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-2,5000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Video: http://youtu.be/wBxydkdkEgI

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Πιστοποιήσεις