Αρχική Σελίδα Νέα

Γνώση αντλιών πηλού

Πιστοποίηση
Κίνα Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι αντλίες σας είναι σε θέση να συναντήσουν τα specificatios του πελάτη μας μετά από τη δοκιμή απόδοσης, και η τιμή σας που αναφέρεται είναι πάντα ανταγωνιστική σε μας.

—— Ο κ. Kheng

Σκέφτομαι ότι είμαστε πολύ τύχη, επειδή τα προβλήματα στην ποιότητα του υλικού και της αντλίας δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ.

—— Ο κ. Maksimov

Έχω αγοράσει τα ανταλλακτικά από τις ΜΜΕ και οι πελάτες μου έχουν εγκαταστήσει αυτά τα μέρη στην παραγωγή τους και είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τη διάρκεια

—— Ο κ. Olivier

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Γνώση αντλιών πηλού
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γνώση αντλιών πηλού

Γνώση αντλιών -- Έννοια και εφαρμογές αντλιών πηλού

1.Concept της αντλίας: όλες οι μηχανές που χρησιμοποιούνται για να ανυψώσουν το υγρό, υγρό μεταφορών, και να αυξήσει την πίεση του υγρού μπορούν να κληθούν «ΑΝΤΛΙΑ»

2. Αντλία πηλού: η αντλία που μετέφερε το μίγμα μορίων νερού και στερεών που περιέχουν τη σκωρεία. Μιλώντας από την αρχή τους, οι αντλίες πηλού που παράγονται σε Shijiazhuang Κίνα είναι φυγοκεντρικές vane αντλίες.

3. Εφαρμογές των αντλιών πηλού:

1) Αυτός ο τύπος αντλίας πηλού χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά πηλού στο υδάτινο σύστημα αφαίρεσης σκόνης μετατροπέων, το υδάτινο σύστημα πλύσης αερίου φούρνων φυσήματος, το turbid υδάτινο σύστημα συνεχών ρίψεων και υδάτινο σύστημα κυλίσματος χάλυβα το turbid στο σίδηρο και τα χαλυβουργεία.

2) Στη βιομηχανία δύναμης, χρησιμοποιείται για τα συστήματα αποθείωσης αερίου σωλήνων και τα συστήματα αφαίρεσης τέφρας. Επιπλέον, οι μεγαλύτερες αντλίες πηλού έχουν χρησιμοποιηθεί καλά για να ενεργήσουν ως κύριες αντλίες κυκλοφορίας αποθείωσης, για τις οποίες, μαζί με τις αντλίες εκβάθυνσης αναφερθείσες αργότερα, οι διάμετροι απαλλαγής έχουν επιτευχθεί 1 μέτρο στην Κίνα, και όλες λειτουργούν καλά.

3) Οι αντλίες πηλού επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά της αντλίας που περιέχει τα λειαντικά στερεά στη μεταλλεία, τη μεταλλουργία, τον άνθρακα, και τις βιομηχανίες προστασίας του περιβάλλοντος, όπως η αντλώντας εργασία πηλού στο μεταλλουργικό συμπυκνωτή, τη λάσπη άνθρακα και τη βαριά μέση μεταφορά στις εγκαταστάσεις πλύσης άνθρακα, και τον ποταμό εκβαθύνοντας κ.λπ….

4) Στη χημική βιομηχανία, μερικοί διαβρωτικοί πηλοί που περιέχουν τα κρύσταλλα μπορούν επίσης να μεταφερθούν. Αυτή τη στιγμή, περίπου 80% των εφαρμογών των μικρών και μέσων αντλιών πηλού χρησιμοποιούνται στους συμπυκνωτές στη εξορυκτική βιομηχανία.

5) Στον τομέα της βιομηχανίας επιλογής άμμου νερού της θάλασσας, η εφαρμογή των αντλιών πηλού είναι επίσης γνωστή και έχει αναγνωρίσει από τους πελάτες. Λόγω της συνήθειας μερικών βιομηχανιών, οι αντλίες πηλού καλούνται τις αντλίες άμμου στη βιομηχανία επιλογής άμμου νερού της θάλασσας, και αντλίες εκβάθυνσης στην εκβαθύνοντας βιομηχανία ποταμών, όπου υπάρχουν έξοχος-μεγάλες αντλίες πηλού σε λειτουργία, οι οποίες χρησιμοποιούνται στα έξοχος-μεγάλα κουκκιστήρια.

Αλλά από την άποψη των δομικών χαρακτηριστικών και του πηλού που μεταφέρονται από την αντλία, μπορούν όλοι να κληθούν αντλίες πηλού.

 

Χρόνος μπαρ : 2021-07-09 14:15:43 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)