Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να επιλέξει τις σωστές σφραγίδες άξονων για τις αντλίες πηλού σας

Πιστοποίηση
Κίνα Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι αντλίες σας είναι σε θέση να συναντήσουν τα specificatios του πελάτη μας μετά από τη δοκιμή απόδοσης, και η τιμή σας που αναφέρεται είναι πάντα ανταγωνιστική σε μας.

—— Ο κ. Kheng

Σκέφτομαι ότι είμαστε πολύ τύχη, επειδή τα προβλήματα στην ποιότητα του υλικού και της αντλίας δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ.

—— Ο κ. Maksimov

Έχω αγοράσει τα ανταλλακτικά από τις ΜΜΕ και οι πελάτες μου έχουν εγκαταστήσει αυτά τα μέρη στην παραγωγή τους και είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τη διάρκεια

—— Ο κ. Olivier

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς να επιλέξει τις σωστές σφραγίδες άξονων για τις αντλίες πηλού σας
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει τις σωστές σφραγίδες άξονων για τις αντλίες πηλού σας

Γνώση αντλιών -- Συνήθως χρησιμοποιημένοι τύποι σφραγίδων άξονων αντλιών πηλού

Στην ταξινόμηση των αντλιών, σύμφωνα με τους όρους παράδοσης πηλού τους, αναφερόμαστε στις αντλίες κατάλληλες για τα υγρά (μέσα) που περιέχουν τα ανασταλμένα στερεά ως αντλίες πηλού. Αυτή τη στιγμή, η αντλία πηλού είναι ένας από τον αναπόφευκτο εξοπλισμό στις διάφορες τεχνολογικές διαδικασίες όπως η μείωση μεταλλεύματος, η προετοιμασία άνθρακα, η αποθείωση, και η σίτιση Τύπου φίλτρων. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι δίνουν περισσότερη προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος, η σφράγιση των αντλιών πηλού δίνεται επίσης όλο και περισσότερη προσοχή.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι σφραγίδων άξονων για τις αντλίες πηλού: σφραγίδα συσκευασίας, expeller σφραγίδα, και μηχανική σφραγίδα. Αυτοί οι τρεις τύποι σφραγίδων άξονων έχουν τα πλεονεκτήματά τους, τα οποία εισάγονται ως εξής:

  1. Σφραγίδα συσκευασίας:

Η σφραγίδα συσκευασίας της αντλίας πηλού στηρίζεται στη μαλακή και σκληρή προσαρμογή μεταξύ της συσκευασίας και του μανικιού άξονων για να επιτύχει την επίδραση σφράγισης. Η σφραγίδα συσκευασίας πρέπει να προσθέσει το νερό σφραγίδων άξονων, η πίεση του οποίου πρέπει να υπερβεί την πίεση απαλλαγής αντλιών πηλού. Αυτή η μέθοδος σφράγισης είναι εύκολη για την αντικατάσταση και χρησιμοποιείται ευρέως στις εγκαταστάσεις σαλτσών μεταλλεύματος και τις εγκαταστάσεις πλύσης άνθρακα.

  1. Expeller σφραγίδα:

Η expeller σφραγίδα της αντλίας πηλού στηρίζεται στην πίεση που παράγεται από expeller για να επιτύχει την επίδραση σφράγισης. Αυτή η μέθοδος σφράγισης υιοθετείται όταν ο χρήστης είναι ελλιπής των υδάτινων πόρων.

  1. Μηχανική σφραγίδα:

Η μηχανική σφραγίδα στηρίζεται στη στενή επαφή μεταξύ του περιστροφικού δαχτυλιδιού και του στατικού δαχτυλιδιού στην αξονική κατεύθυνση για να επιτύχει το σκοπό σφράγισης. Η μηχανική σφραγίδα μπορεί να αποτρέψει το νερό από τη διαρροή και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε σημαντικούς εσωτερικούς συμπυκνωτές και εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Εντούτοις, είναι απαραίτητο να προστατευθεί η επιφάνεια τριβής για να αποφύγει το γδάρσιμο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Οι μηχανικές σφραγίδες διαιρούνται γενικά σε ενιαίες μηχανικές σφραγίδες και διπλές μηχανικές σφραγίδες.

Σε αυτό το στάδιο, συστήνουμε την ενιαία μηχανική σφραγίδα με το ξέπλυμα των inmineral εγκαταστάσεων χωρισμού νερού. Αυτός ο τύπος μηχανικής σφραγίδας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως. Αν και οι μηχανικές σφραγίδες χωρίς ξέπλυμα του νερού συστήνονται επίσης από τους μηχανικούς κατασκευαστές σφραγίδων, δεν είναι ιδανικοί στις εφαρμογές τομέων.

Εκτός από τις ανωτέρω τρεις συνήθως χρησιμοποιημένες σφραγίδες άξονων, υπάρχει επίσης μια σφραγίδα άξονων, η οποία καλείται «Λ» - διαμορφωμένη σφραγίδα άξονων σε αυτήν την βιομηχανία. Αυτό το είδος σφραγίδας άξονων χρησιμοποιείται γενικά στις μεγάλες ή τεράστιες αντλίες πηλού, αλλά χρησιμοποιείται σπάνια στις μικρού και μεσαίου μεγέθους αντλίες πηλού.

Επομένως, στην επιλογή των αντλιών πηλού, όχι μόνο οι προδιαγραφές απόδοσης αντλιών πρέπει να εξεταστούν, αλλά η επιλογή της σφραγίδας άξονων είναι επίσης πολύ κρίσιμη. Η επιλογή της κατάλληλης σφραγίδας άξονων για τις αντλίες πηλού, βασισμένες στα χαρακτηριστικά του μεταφερμένου μέσου επί του τόπου και των συνθηκών εργασίας, θα παρατείνει τον αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας της αντλίας και θα μειώσει τον κάτω - χρόνος που προκαλείται από την αντικατάσταση της σφραγίδας άξονων. Κατά αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας μειώνεται πάρα πολύ, αλλά και η αποδοτικότητα εργασίας βελτιώνεται πολύ.

 

Χρόνος μπαρ : 2021-08-11 14:12:42 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)